Uw partner voor centrale verwarming, loodgieterij en schoorsteenvegen in regio Schilde

 
 
Remeha Quinta Pro

Remeha Quinta Pro

 
Grohe Zedra

Grohe Zedra

 
Remeha

Remeha

Aimé Poelemans, een veelzijdig vakman

Aimé Poelemans BVBA staat al sinds 1996 garant voor een uitstekende en uitgebreide service. Hij zet elke keer opnieuw zijn dertig jaar ervaring in bij de plaatsing, herstellingen, vervanging en het onderhoud van uw centrale verwarming. Maar ook voor kleine reparaties aan uw sanitair, het vervangen van badkamer, wc en kraanwerk (Grohe, Oertli, Remeha, Van Marcke) komt hij in actie. Dankzij zijn loodgieterskwaliteiten voert hij die klussen eveneens met de grootste zorg uit. Verder kunt u bij hem terecht voor degelijk onderhoud van uw schoorsteen.

 

Dus als u een professional nodig hebt voor de installatie, reparatie, vervanging of het onderhoud van alle soorten verwarmingsketelsop stookolie en gas, branders en radiatoren, bel dan naar Aimé Poelemans.

 

Prijzen onderhoud:

  6% 21%
Mazout: ketel, brander, schouw € 132,50 € 151,25
Gas: ketel, brander, onderhoud € 84,80
€ 96,80
Schouw: kachel of open haard
€ 63,60 € 73
Schouw: gelijktijdig met onderhoud cv € 53
€ 60.5

 

* 6% BTW enkel voor een privéwoning die ouder is dan tien (10) jaar; hiervoor moet een attest ingevuld worden.

 

Wilt u besparen op uw energierekening? Denk dan eens aan een nieuwe verwarmingsketel. De nieuwste toestellen gebruiken spitstechnologie, waardoor ze veel minder energie gebruiken of soms een deel van de warmte veranderen in elektriciteit. U hebt bij de aankoop van een nieuw toestel ook vaak recht op premies en kunt zo dus nog extra geld besparen. Aimé Poelemans vertelt u graag meer over alle mogelijke voordelen.

 

Contacteer Aimé Poelemans via telefoon of mail voor informatie of een afspraak!